Матраци, дунапрен и мемори пяна от KABOX.EU

Матраци, дунапрен и мемори пяна

KABOX предлага   широка гама  от  продукти:  топ матраци, матраци, дунапрен, мемори пяна. Матраците и топ матраците са готов продукт, изработени по  съвременни  екологични технологии, съобразени с  високите критерии  на  европейските изисквания за качество.  Калъфите и текстила, от които са направени са специално изработени от продукти, с основен приоритет грижа за здравето на човека. Подбраните материали са с антибактериални, антилергични и антиакарни свойства и с  материя, която не дразни кожата, а е мека и приятна на допир.   Мемори пяната и дунапренът  са  субпродукти, които технологично са част от  изработката  на матраците и топ матраците, но могат да намерят и други приложения в  бита. Затова  широкият спектър  от различни видове дунапрен е  важен  за всеки, който търси различни  технически характеристики на дунапрена, в зависимост от  употребата. За различни цели се предлагат дунапрени, които намират широко разпространение в мебелното и автомобилното производство, както и такива, които се използват в строителството за шумоизолация например и плътен дунапрен, който  се влага при изработката на  различни видове матраци . 
  • Дунапрен за матрак (дунапрен за  легло ) - значително по-ниска  цена, но без калъф. Затова пък можете да си направите висококачествен матрак от  дунапрен с цена, която да бъде  значително  по-изгодна  от цената на висококачествен матрак със  същите  качества. 
  • Дунапрен за възглавници (пълнеж за възглавници). Направете  възглавница по свой вкус като изберете материал като дунапрен от различните видове дунапрени, които предлагаме.
  • Дунапрен за диван или фотьойл. При избор на дунапрен за тапициране на диван е добре да се съобразите с качеството и плътността на всеки един от видовете дунапрен  от продуктовия каталог на дунапрени от KABOX. За седалка се препоръчва използването на  по-плътен  дунапрен, където натоварването е значително по-голямо, а за облегалка може да се използва и дунапрен от стандартната серия с омекотени и еластични  качества, за да създаде  необходимия  комфорт.
  • Млян дунапрен или силиконова вата (на метър) –  използва се  за тапициране, за пълнеж на възглавници, за изработка на детски играчки и др. 
  • Дунапрен за мебели (дунапрен за тапицерия) – може да използвате за мебели всички видове дунапрен  от продуктовата гама на KABOX.
  • Дунапрен за матраци – за  избор на дунапрен за матраци  може да изберете  такъв, който е  с  висока  плътност.
Видовете дунапрен се различават по своите технологични показатели, както и със специфичните си характеристики. По техническия номер на дунапрена може да се ориентирате за неговите качества – първите две цифри  указват  плътността, а вторите твърдостта, например дунапрен N3040 е по-плътен и твърд от дунапрен N2030. Дунапрените са различни  и по цвят: бял дунапрен, розов дунапрен, син дунапрен, черен дунапрен…

Коментари

Популярни публикации